CRÒNIQUES DE LA SETMANA

PRE-INFANTIL MASC - LIMA HORTA BARCELONA (49-44)

“Aquest cap de setmana hem jugat dos partits molt igualats. El primer contra el Lima Horta, vam començar molt bé amb la defensa d’ajudes i aconseguint ficar-nos per davant els seus grans evitant el joc interior. Tot això ens va permetre córrer i anar guanyant avantatge al marcador, no obstant el Lima Horta a partir de la part ens va començar a fer una pressió tot el camp que fins els quarts 7 i 8 no vam poder superar i obtenir la victòria.

Pel que fa al partit contra el Sant Just, aquest va ser molt igualat, però sempre ens van tenir per baix al marcador perquè no vam estar bé al balanç ni en la sortida de bola.

Bones sensacions. Seguim”

Víctor Taltavull

ESCOLAPIS SARRIÀ - JÚNIOR B FEM (36-80)

“Aquest cap de setmana tocava jugar al camp d’Escolapis Sarrià, un partit important per escalar posicions dins la classificació. Des del primer minut del partit, les jugadores van sortir molt intenses i amb bastant encert, fet que ens va permetre acabar el primer quart 10-16. Un segon quart que es va definir per la nostra pressió tota pista i la gran quantitat de pilotes robades, ens va permetre fer un parcial de 4-26 per escapar-nos en el marcador, arribant a la mitja part amb un resultat de 14 a 42. Les jugadores van seguir en una mateixa línia durant la segona part, on les bones defenses ens permetien fer cistelles fàcils i ràpides, i aconseguint que el rival no estigués còmode a pista. Finalment, el partit va acabar amb un resultat de 36-80, amb una molt bona feina de tot l’equip per assolir la victòria.”