CLOENDA FINAL DE TEMPORADA 22/23

CLOENDA FINAL DE TEMPORADA

El proper 17 de Juny a les 18:30 i fins a les 23:00h està previst fer la 1a Cloenda de Final de Temporada al Casinet d’Hostafrancs (c/ del Rector Triadó, 53, 08014 Barcelona), i a la que us volem convidar a participar per tal que la gran Família de Jac Sants Barcelona es trobi en un espai comú i ens puguem acomiadar.

  • Es farà una venda d’entrades (Adults: 10 € Jugador/a: 5 €). En cas de germans també serà de 5 €), amb la qual s’entregarà un obsequi a cada jugador i es tindrà dret a una beguda, a un tros de coca, a una copa de cava i a un sorteig.
  • Les entrades es podran comprar cada divendres a partir del proper 5 de maig i fins el 19 de maig (3 divendres) al local del Club. En el cas que algú no hagi pogut comprar-la en aquest període i, de manera excepcional, us podeu posar en contacte per correu a gestio@jacsants.com per tal de poder gestionar-ho.
  • Cada equip haurà d’organitzar el seu “pica-pica” i tindrà una taula assignada. Es permetrà l’entrada d’alcohol però restringit únicament a cervesa i vi. Emplacem a un consum responsable i moderat del mateix.
  • En el cas que algun jugador/a fins a 16 anys hagi de venir sense tutor/s, serà OBLIGATORI que ens feu arribar una autorització amb la/les persona/es responsables (adjuntem document d’autorització MENORS FINS 16 ANYS). I per a aquells jugadors/es entre 16 i 17 anys que puguin marxar sols de la cloenda, serà necessari que ens feu arribar autorització indicant-ho (adjuntem document d’autorització MAJORS DE 16 ANYS).

Així mateix, i tal com us han avançat els vostres pares/mares delegats/des, agrairíem la màxima col·laboració per tal de poder gestionar l’acte i si algú de vosaltres pot donar un cop de mà en el dia indicat, preguem que els hi feu arribar.

Us esperem!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.