CRÒNIQUES DE LA SETMANA

INFANTIL B FEM (64 - 58) SE SANT JOAN DE MATA

Partit competit fins a l’últim quart. Molt igualat. L’equip contrari es va tancar molt ràpid en defensa i no podíem còrrer com estem acostumades. El joc parat ens va fer mal, però el vam aconseguir treure amb una gran actitud de les jugadores que van agafar respomsabilitats i van treballar molt bé l’1c1. En defensa toca seguir treballant però es van veure millores.

En general, es va notant el treball diari i com les jugadores van millorant i agafant confiança.

Seguim!

Mireia Capdevila

PRE-INFANTIL MASC (50 - 33) TRIOMF - UB MIR

Aquest cap de setmana hem jugat contra el Triomf-UB Mir on vam començar malament en el balanç defensiu. No obstant això, en atac estàvem encertats, fet que ens va permetre estar igualats fins a la part. A partir de la segona part vam millorar els aspectes defensius i ens vam poder allunyar en el marcador gràcies a un molt bon parcial d’11-0. Seguidament, l’equip va saber mantenir aquesta diferència fins al final del partit. Cal destacar que l’equip està millorant molt el joc ofensiu en estàtic.

Bones sensacions. Aquesta és la línia a seguir.