CRÒNIQUES DE LA SETMANA

JÚNIOR B FEM (58 - 44) ESCOLAPIS DE SARRIÀ

El Júnior B femení aquest cap de setmana encarava un partit essencial per  poder entrar a la segona fase amb els millors equips de la categoria Júnior de primer any.

El partit es va començar amb una bona concentració de les noies que ens va permetre iniciar el marcador 8-0. Tot i així, l’equip rival va tornar-nos el parcial acabant amb un total de 10-11 al final del primer quart.

Les jugadores del JAC van sortir al segon quart amb una millor actitud defensiva i encert en els tirs, que ens va permetre entrar al descans amb una diferència de de 11 punts a favor.  En la segona part del partit,  els dos equips van estar amb més situació d’igualtat però gràcies a la distància prèviament assolida l’equip del JAC va aconseguir la victòria per 58 a 44. Victòria importat que ens permet apropar-nos als objectius marcats per l’equip.

Berta Martínez i Núria Junyent

JÚNIOR B MASC (68 - 49) UB SANT ADRIÀ 3

Partit que començem molt fluixos en defensa i que ens fa encaixar més del compte al primer quart. A partir d’aquí pujem el nivell en defensa i gràcies això anem agafant distància fins a l’últim quart on li sumem encert en atac i ens fa acabar amb casi 20 punts de diferència.