SÈNIOR A MASC – UE BARBERÀ

SÈNIOR A MASC - UE BARBERÀ (76-62)

“Partit contra Barberà, mateix rival que la setmana passada. Conscients de la importància de treure una victòria i dels errors que vam cometre en l’anterior partit, la concentració era màxima i així es va traslladar en el primer quart, defensant bé i corrent, tot i que ens va faltar encert, acabant amb un marcador de 16-11.

En el segon quart, l’equip rival va ser capaç d’anar sumant punts des de la línia de tir lliure, fet que alhora va baixar el ritme de partit, retallant una mica la distància a l’anada a vestidors (34-31).

Vam començar molt bé el tercer quart amb un parcial de 9-0, que va ser contrastat amb un 0-7, igualant de nou el partit al final de quart (51-47).

Tot i així, nosaltres seguíem concentrats amb el que havíem de fer, demostrant la ‘pinya’ que hem fet tot i els moments durs, i això es va veure reflectit amb un excel·lent últim quart (25-15), deixant un 76-62 final.

Molt contents per la merescuda victòria que ens apropa al nostre objectiu, però conscients de què ens queda feina per fer.”