SÈNIOR A MASC – FC MARTINENC

SÈNIOR A MASC- FC MARTINENC (57-78)

“Sabíem que aquesta setmana ens tocava un rival que no es posaria les coses fàcils però arribavem al partit amb bones sensacions. Tot i venir d’un molt bon partit a casa del líder (Llucmajor) fa dues setmanes, diumenge no vam conseguir trobar-nos dintre el partit ja des de bon començament, arribant a a finalitzar el primer quart 10-19 en contra.

Durant els segon i tercer quart, va haver-hi moments que l’equip semblava reaccionar, moments en què es pujava l’intensitat defensiva i conseguia desenvolupar-se un bon joc en equip en atac, però sense conseguir retallar la distància al marcador.

Es va arribar a l’últim quart amb un -12, una distància que era difícil, però no impossible. Gràcies a una sèrie de bones accions, vam aconseguir col·locar-nos a 7 punts, però l’alegria va durar poc. Un gran encert des de la línia de tres va protagonitzar un parcial de 4-18 en pocs minuts que va acabar sentenciant el partit.

No queda altra que seguir treballant, recuperar les baixes i aconseguir lluitar per la primera victòria aquest dissabte a Saragossa.”