SÈNIOR A MASC – CB ROSER

SÈNIOR A MASC - CB ROSER (63-73)

“Aquesta setmana ens enfrontàvem al Roser, en un partit que sabíem que era important per seguir lluitant per la salvació tot i les nombroses baixes importants que hi havia. Fruit d’això, vam iniciar el partit molt mentalitzats i amb un gran encert ofensiu, fet que deixava un marcador de 26-19 en finalitzar el primer quart.

Al segon quart, però, l’equip rival va endurir el partit, protagonitzant una defensa molt física que no vam saber contrarestar-la, trobant poques opcions en atac.
Tot això va portar a acabar el quart amb un parcial de 8-19, deixant el marcador a 34-38 al descans.

La dinàmica del partit va seguir sent la mateixa durant el tercer quart i inicis de l’últim. Tot i que l’equip no es rendia, el rival no ens va deixar jugar còmodes i tot i el sobreesforç que van fer els jugadors per les baixes que teníem, no es va poder capgirar el marcador.

Tot i això, durant els últims 5 minuts de partit, l’equip va fer un últim esforç de coratge i seguint creient amb la victòria, mitjançant la defensa, vam protagonitzar un parcial de 12-0 apropant-nos fins a 60-66 al marcador. Però l’esforç no va ser suficient per recuperar la diferència, acabant el partit amb un marcador final de 63-73.

Tot i el resultat negatiu, hem d’estar orgullosos de l’equip, que va lluitar fins a l’últim moment, conscient de totes les baixes i la importància del partit. Ara ens queden 3 partits, que s’han de plantejar com 3 finals per poder aconseguir l’objectiu: la salvació.”