REVISIONS MÈDIQUES

REVISIONS MÈDIQUES

Aquest any al JAC SANTS BARCELONA volem tornar a oferir el servei de revisions mèdiques per als jugadors i jugadores del Club. La temporada passada va funcionar molt bé i el volem continuar organitzant. A més, i en resposta a peticions rebudes, el farem extensible a familiars dels esportistes que ho necessitin atès que el preu de la revisió és molt competitiu. 

El centre mèdic DINÀMIC SALUT ESPORTIVA tornarà a desplaçar una unitat mèdica mòbil al nostre local social i realitzarà les revisions garantint totes les mesures de seguretat i higiene. Per accedir al local serà obligatori l’ús de mascareta. 

Com sabeu, el nostre local es troba al carrer de les Ferreries 18, i farem les revisions per tot el dia 29 de Juny  així com 1 de juliol i 8 de setembre , de 9:00 a 14:00 h. 

Tingueu en compte que aquell dia haureu de portar el DNI i el imprès del CME (Certificat Mèdic Esportiu) degudament emplenat i signat, que us podreu descarregar a l’apartat TRÀMITS de la nostra web o si ho preferiu a la web de la Federació Catalana de Basquetbol, a la secció d’Impresos. Els menors d’edat hauran de venir acompanyats. 

El preu de la revisió és de 23€ i s’haurà d’abonar en metàl·lic en el moment de fer-la. 

Us agrairem que reserveu data i hora a l’apartat TRÀMITS de la nostra web, o al correu revisions@uidfpqp.cluster031.hosting.ovh.net. Intentarem ajustar-nos al màxim a les vostre necessitats i us enviarem per mail confirmació de la disponibilitat de l’horari desitjat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *