JÚNIOR A MASC – A.E SANT ANDREU NATZARET A

JÚNIOR A MASC - A.E SANT ANDREU NATZARET A (65-58)

“Per fi ha arribat l’esperat debut del Junior Masculí Preferent. Ens ha tocat iniciar aquesta temporada tan inusual el mes de març contra Sant Andreu de Natzaret, un rival molt físic i dur que ens ho ha posat difícil al llarg del partit.

Als nostres jugadors se’ls ha notat l’any sense jugar a l’inici del partit, el que ens ha fet començar amb un 0-7 en els dos primers minuts. Al llarg de la resta del primer quart ens hem sabut espavilar, i hem aconseguit remuntar finalitzant el període per davant en el marcador (18-11).

El segon quart ha estat més igualat, i tot i que nosaltres hem aconseguit estar ficats tot el temps en el partit i jugar bé tant en atac com en defensa, el quart se l’ha acabat emportant l’equip visitant per 16-19, que deixava un 34-30 al descans, a favor nostre.

Al tercer quart la nostra defensa i la correcció dels errors de la primera part ens han permès millorar la fluïdesa i velocitat de l’atac, i poder fer el que ens agrada, córrer, i hem pogut augmentar la distància en el marcador, aconseguint, al final del període, anar-nos-en de 13 a l’últim quart (38-51).

Finalment, en l’últim quart hem seguit igual i això ens ha possibilitat aconseguir la màxima diferència (+18), quan faltaven dos minuts pel final. En aquests últims minuts, però, Sant Andreu ha fet una defensa molt intensa i molt dura, que no hem sabut contrarestar, acabant el partit amb un parcial de 13-2 a favor de l’equip visitant.

Tot i aquest final que ens ha deixat amb mal sabor de boca, hem aconseguit la victòria (65-58) en un partit molt important que ens permet seguir somiant.”