CRÒNIQUES – SOM DE PREFERENT A!

INFANTIL A MASC - LA SALLE MANRESA A (56-52)

Aquest dissabte 17 de desembre l’Infantil A es va enfrontar contra la Salle Manresa a camp neutral per veure qui es quedava amb la plaça de preferent A per aquesta segona volta.

Els santsencs veníem en bona dinàmica gràcies a la participació de la setmana anterior al torneig Top Basket de Sabadell, el qual ens va servir per treballar molt bé de cara a aquest encreuament.

Tot i això, i que vam aconseguir marcar el ritme, no vam aconseguir reflectir-ho al marcador amb un primer quart que vam guanyar 12-10. Al segon quart, però, gràcies a la nostre intensitat defensiva vam aconseguir córrer molt i vam castigar a La Salle Manresa amb un parcial total de 15-9 però només amb 5 punts de camp dels nostres rivals.

Durant l’inici del tercer quart aconseguim el nostre màxim avantatge anant-nos-en a 10, però no vam saber rematar i en cap moment La Salle es va rendir. Els dos equips vam seguir amb molta intensitat durant tot el partit, però finalment els liles vam aconseguir emportar-nos el partit.

Aquesta difícil victòria ens classifica a preferent A on continuarem competint com a part dels 8 millors equips de Catalunya.

Xavi Sancho-Tello

JÚNIOR A MASC - UE GAUDIÓ (71-60)

Victòria que consolida a l’equip a la categoria de Preferent A i que ens permet competir entre els 8 millors equips de Catalunya.

Partit molt serio per part de tots els liles, matenint-se sempre per sobre en el marcador, aconseguint un resultat favorable dr 56 – 42 per acabar el tercer quart. La duresa del rival va fer que l’avantatge es reduís a només 4 punts (62-58) a falta de 3 min per acabar el partit, però una bona gestió del final de partit va fer que el partit es decantés pels de Sants amb un marcador final de 71-60.

Així doncs, toca seguir treballant per preparar aquesta segona fase, on es vol poder aspirar a tot! Som equip, som JAC!