CRÒNIQUES DEL 24 I 25 D’ABRIL

CB. GRUP BARNA - MINI B MASC (81-31)

“Segon partit de la lliga pel nostre equip. Aquest cap de setmana ens ha tocat jugar contra el C.B. Grup Barna A.

Ha estat un partit difícil pels nostres nens, que s’han trobat amb un molt bon rival, que ens ha complicat molt les coses. Tot i això, hi hem posat ganes des del principi i hem competit tot el que hem pogut, intentant complir amb els objectius proposats al llarg de la temporada.

És un partit per aprendre, dels nostres errors, tant en l’àmbit tècnic i tàctic com els errors de desconnexions i distraccions; però també aprendre de l’equip rival, que ha estat superior i s’ha emportat la victòria, amb un marcador final de 81-31.

Ara ens toca seguir entrenant i millorar el nostre bàsquet per poder enfrontar els següents partits, i poder arribar a aquests objectius que avui se’ns ha fet difícil complir, i seguir treballant aquells que sí que s’han assolit.”

Jordi Anglada

JÚNIOR B MASC - CB SANTA COLOMA (61-60)

“Aquest cap de setmana ens ha tocat jugar la tornada contra el C.B. Santa Coloma, després de perdre a casa seva (75-62) la setmana anterior.

Ha estat un partit molt dur i físic, així com molt intens els 40 minuts, que s’ha resolt en 4 quarts molt igualats. Els 5 primers minuts de partit anàvem 1 punt amunt 1 avall en el marcador. Després hem comès un parell d’errors en defensa, que finalment hem recuperat, però no ens hem pogut tornar a posar per davant, finalitzant el quart 19-20.

Al segon quart s’ha notat una mica l’esgotament en els nostres jugadors, i hem estat poc encertats en atac com després en defensa cometent algun error que ha acabat en bàsquet fàcil. Tot i això, hem aconseguit no anar-nos-en del partit i hem anat al descans perdent només de 5 (33-38).

El tercer quart cal destacar-lo per la nostra part. Hem fet bé les coses en atac, aconseguint trencar la seva dura defensa, i ho hem rematat amb una bona defensa, que ens ha permès guanyar el quart per 16-9, enfrontant l’últim quart per davant en el marcador (48-47).

Finalment, l’últim quart ha estat el més dur. Hem aconseguit augmentar la diferència amb un parcial d’11-5 en els primers 5 minuts, i gràcies a això hem pogut aguantar per davant. El partit ha acabat amb un resultat final de 61-60 a favor nostre.

En conclusió, ha estat un partit complicat, però hem aconseguit la victòria gràcies al gran esforç del nostre equip.”

CADET A MASC - CB GRUP BARNA (73-44)

“Segon partit contra Grup Barna a casa després d’una victòria més renyida al seu camp el cap de setmana passat. A diferència del partit anterior on no vam sortir amb tota la intensitat, aquest dissabte el conjunt lila va anar a per totes des del minut 1 del partit.

En el primer quart vam tenir un bon encert des de 6,75 donant superioritat per davant de l’equip rival, tot i que la falta d’intensitat en defensa no va donar la diferència esperada en el marcador. Durant el segon quart, els santsencs van saber pujar les línies de passe, permeten una major intensitat defensiva i augmentant la distància de punts al acabar aquesta primera part.

El tercer quart va ser caracteritzat per un començament molt castigat per les faltes, que es va saber parar i tornar a la bona dinàmica del partit guanyant en contraatacs. Tot i la defensa en zona del conjunt negre i vermell, es va saber sortir d’aquesta fent un parcial de 18-9 marcant així una clara diferencia al resultat.

Durant l’últim quart es va seguir la dinàmica de l’anterior aconseguint finalment acabar el partit amb bones sensacions.

Bon partit on tot i sortir una mica adormits, ha servit per agafar confiança de cara a les següents jornades.