CRÒNIQUES DEL 1 I 2 DE MAIG

SÈNIOR B MASC - SD ESPANYOL (76-81)

“Rebíem als primers classificats en un partit que es presentava difícil. Després d’un primer quart marcat per l’igualtat i sense trobar el ritme que busquem en atac i en defensa, afrontem el segon quart amb empenta i, ajudats d’un gran encert des de la línia de 6,25 acompanyat d’una millor intensitat defensiva ens permeten avançar-nos a la mitja part agafant una bona distància.

Sortint el tercer quart sortim amb la mateixa dinàmica, mantenint les distàncies el marcador. Arribats a la meitat del tercer quart ens encallem i ens costa atacar la defensa zonal que proposa Espanyol fins al punt de perdre l’avantatge en el marcador que haviem conseguit i acabar el partit per darrere.

Cap de setmana per reflexionar i seguir treballant aquesta setmana per a poder millorar els errors del cap de setmana!”

Pau Vallès

SESE B - CADET A FEM (57-61)

“Partit estrany, d’aquells q penses que tant podíem haver guanyat de 20 com haver perdut d’un o dos, aquesta seria la definició del partit d’avui a la pista de Virrei Amat.
El partit d’avui era molt important pel cadet. Després de dos partits perduts a l’últim suspir contra el Sallent i de ser facilment derrotades per un equip que no es de la categoria com el Viladecans, el d’avui era un partit per saber què som i què volem ser.
La sortida del JAC ha sigut fulgurant, però el SESE mai ha donat el partit per perdut. Fins a tres cops ens hem escapat en el marcador i totes tres ens han recuperat a base de lluita i intensitat.
Els dos equips han jugat a un bon ritme, però el del JAC ha estat superior. En algunes ocasions, les cames han anat més ràpid q el cap i això ha provocat pèrdues en transició i sortida de pressió.
Cal destacar la intel·ligència i serenor aportada per la Maria Gallego, sempre ben situada i prenent molt bones decisions. Sense cap dubte, la jugadora del partit.
A nivell defensiu cal destacar la millora de la defensa del 1×1 i del treball sobre la pilota. Aquí totes han estat a un nivell molt alt.
A nivell ofensiu, cal remarcar la notable millora en el posicionament en el camp, l’ordre i el joc col·lectiu. A nivell individual, cal
recalcar la tasca realitzada per la Clara Surrallés, Claudia Cuartero i la infantil Paula Royuela.
En resum, un partit que pot suposar un abans i un després si l’equip continua mentalitzat-se que cal entrenar concentrades i intenses, com fan els equips de nivell.”

Francesc Riverola

MATARÓ PARC MARESME 2006 - CADET B MASC (72-45)

“Cinquè partit del cadet B d’aquesta temporada atípica, en aquest cas, de visitants al camp del Mataró Parc Maresme, líders de grup.

Al primer quart Maresme es va posar per davant a causa d’una molt bona pressió a la nostra sortida de pilota, que no ens deixaria anotar més de  nou punts. El primer quart va acabar a favor dels locals (26-9). El segon quart va ser molt competit pels dos equips, amb una bona sortida de pilota i defensa per part del cadet B, tot i això, la mitja part va acabar amb un resultat  favorable als locals (31-19)

Durant la segona part del partit, Maresme va agafar avantatge tot i que el Cadet B va seguir jugant bé, però ens perjudicarien alguns errors en la sortida de pilota que va deixar amb un resultat final favorable als locals (72-45).

Tot i la derrota sortim del partit amb bones sensacions i amb ganes de seguir treballant.”