CRÒNIQUES DE LA SETMANA 7 I 8 DE MAIG

INFANTIL C MASC - ELS MONJOS BC (52 - 47)

“El passat 8 de Maig l’ Infantil C va disputar la tornada a Bordeta contra Els Monjos.

El conjunt lila va començar el partit amb un ritme baix, perdent el primer quart. Pero es va aconseguir refer i així poder anar al descans per davant en el marcador (27-22).

La segona part va estar igual de disputada, però els santsencs no van baixar el ritme i van aconseguir mantenir-se amunt en el marcador per poder treure la victòria (52-47)”

Lluc Villar

INFANTIL A MASC - UE MATARÓ-GERMANS HOMS (57 - 49)

Victòria contra un rival amb molta qualitat. Després d’un primer quart lluitat, i un segon sense encert, els liles van saber créixer davant les dificultats, sobretot des de la defensa, que ens va permetre capgirar el marcador. Partit que ens ajuda a seguir confiant en el que portem construint, i a encarar el que resta de temporada en el millor estat possible.

David Molins

BC Sant Joan Despí A - Infantil A masc (76-64)

“Primer partit per recuperar sensacions després dels mesos de confinament sense competicions. Ens toca jugar a Sant Joan Despí contra un equip on ressalten 3 o 4 jugadors amb alçada molt superior.

Tot i això, les ganes i la motivació acumulades durant els últims mesos es plasmen amb un escalfament de màxima concentració i conseqüentment un primer quart demolidor anotant tres triples de tres llançats durant els primers minuts. L’equip local aconsegueix maquillar el resultat amb les últimes jugades culminant amb un triple als últims segons deixant com a resultat un (16-19) al primer quart.

Al segon quart la nostra intensitat i el joc col·lectiu desencadenen 10 minuts de superioritat total, anotant 25 punts més arribant a la mitja part amb un marcador favorable de (34-44).

Malgrat tot, la falta de competicions recents es posen en manifest a partir de la mitja part, on comencen a aparèixer els nervis i les presses. Sant Joan Despí es manté ferm, però les nostres males decisions i el poc encert acaben donant com a resultat només 9 punts a favor deixant el partit a decidir-se a l’últim quart a només 2 punts de diferència (51-53).

El partit es manté igualat durant la primera meitat, anotant ambdós conjunts contínuament.  Arran d’un parell de jugades de l’equip local que finalitzen en 2+1 i un triple a falta de 4 minuts pel final ens precipitem i encadenem una sèrie de 4 pèrdues de possessions consecutives en menys de dos minuts. Sant Joan Despí no perdona i remata la trobada amb un (76-64) final.”