CRÒNIQUES DE LA SETMANA

JÚNIOR A MASC - JOVENTUT BADALONA (86 - 80)

Victòria molt treballada a La Bordeta. Després d’anar perdent tot el partit de 8 a 10 punts, remontada espectacular al quart període amb un balanç de 31 a 15 punts favorable. Un final molt ajustat obrint el darrer minut 81-80 i jugant be els finals de possessió fins el 86-80 final. Bon treball en defensa y molt encertats des de la línia de 3p amb 4 triples en el darrer quart.

Xavi Isern

INFANTIL A FEM - VILASSAR DE MAR (66 - 45)

Partit molt intens de les nostres jugadores on, despres d’un primer quart on ens va costar una mica entrar en joc, vam saber pujar la intensitat i treure el rival de la pista. Vam tenir un ritme alt en atac i vam moure la pilota a una gran velocitat i aixo va fer que aconseguíssim anotar  més fàcilment. Felicitats noies!