CRÒNIQUES DE LA SETMANA

INFANTIL A MASC - BARÇA (56 - 72)

“Segona jornada a preferent A i ens toca rebre el Barça, la motivació és màxima i així es veu reflexat en el primer quart. Els liles van apretar en defensa no permetent bàsquets fàcils i sent valents en atac, celebrant cada acció com si fos la última. Tot plegat ens va fer arribar al final del primer quart 22-14.

En el segon quart l’equip visitant va pressionar molt en defensa i això els va permetre retallar distàncies fins a posar-se per davant al descans (31-34).

Tot i així, els santsencs no van baixar els braços i van seguir lluitant, gaudint d’algunes jugades de mèrit. Però el barça, amb qualitat i físic va fer una segona part sòlida i va anar allargant poc a poc la distància, acabant el partit 56-72.

Molt contents de la feina feta i la imatge que vam donar. Partit que vam gaudir i ens serveix per seguir creixent.”

David Molins

CB RAMON LLULL - SÈNIOR A FEM (35 - 55)

“Partit on les locals van sortir molt intenses i el primer quart va acabar igualat. A partir d’aquell moment, vam aconseguir jugar a una intensitat superior i, gràcies al ritme i a l’encert en el tir, vam poder agafar una distància important que vam mantenir tot el partit. Felicitats noies!”