CRÒNIQUES 9 I 10 D’OCTUBRE

SÈNIOR A MASC - SD ESPANYOL (60-49)

“Tercer partit de lliga a la Bordeta contra l’Espanyol. Partit de dos equips que estaran a la part alta de la classificació i això ens obligava a guanyar per seguir invictes i ben posicionats en la lliga. Sabíem que el partit seria complicat i hauríem de competir durant els 40 minuts de l’enfrontament.

L’inici de partit va ser molt bo per nosaltres, portant el ritme i amb una gran defensa. En general tot el primer quart el vam dominar i ens vam sentir còmodes. Anotàvem amb comoditat i seguíem defesant a un gran nivell. Fins i tot a l’inici del segon quart vam tenir una avantatge de 12 punts. En aquest moment l’Espanyol va reaccionar i va plantejar un canvi de partit. Es van posar en zona i van començar a anotar bàsquet fàcils. Un mal tram nostre va fer que l’empat es reflexés en el marcador a la mitja part. 32-32.

La sortida del tercer quart no va ser gaire bona i el partit seguia amb la mateixa dinàmica on s’havia quedat. L’Espanyol fins i tot es posava 5 punts adalt del marcador i les sensacions seguien sense ser bones. Després d’aquest mal tercer quart vam saber reaccionar i vam tornar a fer allò que ens havia funcionat: defensar i còrrer. Vam pujar el ritme en tots els aspectes i això va fer que els rivals només poguessin anotar 6 punts en tot l’ultim quart i nosaltres, gràcies alguns bàsquets fàcils, poguessim agafar una avantatge de 7 punts a falta d’un minut. Aquí es va acabar el partit i ja vam lluitar per l’averga deixant una diferència d’11. 60-49

Gran partit dels nois que van saber patir quan tocava i van reaccionar quan era més necessari. Com a nota negativa cal destacar la lesió del capità de l’equip i un dels nostres referents, el Sergi Marco. Esperem que tingui una ràpida recuperació i pugui tornar amb l’equip quan abans!”

Albert Gómez

JÚNIOR C MASC VS CB ROSER (60-38)

“Partit molt treballat, on vam ser superiors en tots els quarts contra un rival molt físic. Davant d’una defensa molt tancada i molt dura, vam ser capaços de moure la pilota i amb encert en el tir, vam anar agafant diferència en el marcador fins arribar als 22 punts de ventatja. Seguim treballant per estar al capdavant de la classificació. Bon partit!”