CRÒNIQUES 9 I 10 D’OCTUBRE

SÈNIOR A MASC - SD ESPANYOL (60-49)

“Tercer partit de lliga a la Bordeta contra l’Espanyol. Partit de dos equips que estaran a la part alta de la classificació i això ens obligava a guanyar per seguir invictes i ben posicionats en la lliga. Sabíem que el partit seria complicat i hauríem de competir durant els 40 minuts de l’enfrontament. 

L’inici de partit va ser molt bo per nosaltres, portant el ritme i amb una gran defensa. En general tot el primer quart el vam dominar i ens vam sentir còmodes. Anotàvem amb comoditat i seguíem defesant a un gran nivell. Fins i tot a l’inici del segon quart vam tenir una avantatge de 12 punts. En aquest moment l’Espanyol va reaccionar i va plantejar un canvi de partit. Es van posar en zona i van començar a anotar bàsquet fàcils. Un mal tram nostre va fer que l’empat es reflexés en el marcador a la mitja part. 32-32. 

La sortida del tercer quart no va ser gaire bona i el partit seguia amb la mateixa dinàmica on s’havia quedat. L’Espanyol fins i tot es posava 5 punts adalt del marcador i les sensacions seguien sense ser bones. Després d’aquest mal tercer quart vam saber reaccionar i vam tornar a fer allò que ens havia funcionat: defensar i còrrer. Vam pujar el ritme en tots els aspectes i això va fer que els rivals només poguessin anotar 6 punts en tot l’ultim quart i nosaltres, gràcies alguns bàsquets fàcils, poguessim agafar una avantatge de 7 punts a falta d’un minut. Aquí es va acabar el partit i ja vam lluitar per l’averga deixant una diferència d’11. 60-49 

Gran partit dels nois que van saber patir quan tocava i van reaccionar quan era més necessari. Com a nota negativa cal destacar la lesió del capità de l’equip i un dels nostres referents, el Sergi Marco. Esperem que tingui una ràpida recuperació i pugui tornar amb l’equip quan abans!”

Albert Gómez

JÚNIOR C MASC VS CB ROSER (60-38)

“Partit molt treballat, on vam ser superiors en tots els quarts contra un rival molt físic. Davant d’una defensa molt tancada i molt dura, vam ser capaços de moure la pilota i amb encert en el tir, vam anar agafant diferència en el marcador fins arribar als 22 punts de ventatja. Seguim treballant per estar al capdavant de la classificació. Bon partit!”

Guillem Turró

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *