CRÒNIQUES 6 I 7 DE NOVEMBRE

UB SANT ADRIA 1 - JÚNIOR A MASC (46-76)

“Amb la primera plaça en joc el Jac va obtenir un resultat contundent: 46-76 i assoleix el primer objectiu de la temporada, la primera possició de grup i de retruc el millor primer de la fase prèvia que ens permet tenir factor pista local en les properes eliminatòries. El primer quart amb un 13-27 inicial va marcar el desenvolupament del partit: bon ritme ofensiu, una defensa asfixiant i uns percentatges d’anotació alts. Segon quart 9-13 amb més igualat i més duresa defensiva.

Un tercer quart amb un  14-16 de marcador final, influenciat per la lesió d’en PAU SABORIDO, al que desitgem una bona i curta recuperació i un  quart final amb un 10-20 que va permetre aquesta diferencia final de 30 punts. Força JAC a les properes fases”

Xavier Isern

CB VILA-SECA GROC - CADET A FEM (13-102)

“Partit que ha estat poc interessant degut a la diferència de nivell entre les nostres jugadores i l’equip rival, el resultat ha estat 13-103,
Per part del JAC, destacar la reaparició de la Noa després de dos anys apartada de les pistes per una greu lesió de genoll.
Totes les jugadores van intentar mantenir la concentració i la intensitat, malgrat la gran diferència entre els dos equips que ho dificultava. A la que hi havia una mica de continuïtat en el joc i podíem agafar ritme aconseguiem generar moltes situacions de canastes fàcils.”