CRÒNIQUES 5 I 6 DE JUNY

INFANTIL A MASC - U.E. CLARET (71-65)

Partit a Bordeta dissabte a les 16:00.

Tornada contra Claret després d’una victòria còmoda jugant com a visitant. Partit després d’un mes sense competir que ens permet col·locar-nos a un punt del líder a falta de dues jornades finals.

Les ganes es fan notar i arranca el partit amb un parcial ferm a favor de 8-0 fruit de jugades amb molt moviment sense pilota per castigar els errors de la defensa.

L’avantatge es manté fins a l’inici del segon quart (21-13), on tot i els errors de concentració amb faltes innecessàries i descuits en el balanç aconseguim sumar 4 punts més de diferència al descans (40-28).

Ningun dels dos equips cedeix en el tercer quart i la falta d’encert en atac fa que el marcador es mantingui pràcticament igual fins l’últim quart, on apareixen les individualitats i els nervis en els últims minuts del partit.

El partit acaba (71-65) després d’un final amb males sensacions protagonitzat per varies jugades consecutives de pèrdua de possessió que acaben retallant distància a la trobada que semblava controlada des del començament.

Després d’això cal seguir esforçar-nos i trobar la mentalitat necessària per mantenir la intensitat i el bon joc que sempre oferim durant els primers quarts per encarar els últims partits que definiran el primer lloc.

SESE - CADET A (77-56)

Últim partit de la temporada al camp del SESE després d’haver perdut la setmana anterior a casa.

Un primer quart on tot i no vam trobar el nostre ritme en atac aconseguim estar igualats en el marcador gràcies a una bona defensa.
El segon quart perdem la solidesa defensiva i els locals trenquen el ritme del partit arribant a la mitja part amb molt avantatge.
La segona part del partit els liles aconsegueixen pujar el ritme i es troben més còmodes en el conjunt, així i tot només ens val per empatar el quart.
Finalment durant l’últim període comença amb una mala sortida dels liles on no aconseguim encistellar fins a la meitat del període, a partir d’aquest punt aconseguim un bon parcial a favor gràcies a l’encert des de la línia de 3 punts i una petita pujada en la pista defensiva.

Posem punt final a una temporada molt complicada per la situació actual, tot i això acabem amb moltes ganes de competir i de tornar molt aviat.

JÚNIOR A - MARISTES ADEMAR B (70-37)

El nostre júnior de primer any va rebre dissabte a la Bordeta el conjunt badaloní, en el que és la darrera eliminatòria que dóna accés a la F4 de 1r any pel guanyador dels dos partits.

Després d’un bon partit davant el Sant Ignasi on els liles van ser capaços de fer passes endevant i consolidar els aspectes treballats, es trobaven davant d’una eliminatòria complicada davant d’un equip ben treballat.

Inici d’intercanvi de canastes que va fer arribar al descans amb una ventatge de 12 punts. Calia fer passes endevant i consolidar-se millor darrera per tenir el control del partit i així va ser, un gran tercer quart marcat per una excelent defensa va permetre obrir una escletxa important al marcador, i ja poder controlar millor el partit.

Meitat de la feina feta, dissabte a les 19.30h el partit de tornada a Badalona, on tocarà sortir amb la mateixa mentalitat per intentar aconseguir l’accés a la F4.

Felicitar als dos equips pel partit i per la temporada i a seguir treballant aquestes últimes dues setmanes de temporada!