CRÒNIQUES 5 I 6 D FEBRER

SÈNIOR B MASC - BÀSQUET SAFA CLAROR (86-71)

“L’equip ha sapigut entrenar en la línia correcte des de la desfeta a la Seu d’Urgell. I des d’aleshores s’ha refet i reforçat com a grup demostrant el que som capaços de fer.

Un primer quart en valentia i atreviment esdevindrà un bon inici. Tot i que el rival en el segon quart revifà en bon encert i qualitat com va demostrant a la lliga essent 3r en la classificació general.  

En la represa vàrem encaixar 4 triples seguits en 4 minuts de partit, i l’equip va demostrar continuïtat i “saber fer” remuntant de nou des de la defensa i la confiança en el col·lectiu. Tots vàrem aportar demostrant el que SOM. 

Som EQUIP, som JAC!!”

Àlex Franco

JÚNIOR A MASC VS CLUB NATACIÓ SABADELL (79-58)

“Molt bon partit del Junior C a l’Espanya davant el JLC groc en un partit on l’equip ha estat treballant els 40m. Cada cop aconseguim tenir més continuïtat en el joc i aconseguim compartir la bola amb coherència. A seguir treballant entre setmana per assolir els objectius!”

David Mestres

BC Sant Joan Despí A - Infantil A masc (76-64)

“Primer partit per recuperar sensacions després dels mesos de confinament sense competicions. Ens toca jugar a Sant Joan Despí contra un equip on ressalten 3 o 4 jugadors amb alçada molt superior.

Tot i això, les ganes i la motivació acumulades durant els últims mesos es plasmen amb un escalfament de màxima concentració i conseqüentment un primer quart demolidor anotant tres triples de tres llançats durant els primers minuts. L’equip local aconsegueix maquillar el resultat amb les últimes jugades culminant amb un triple als últims segons deixant com a resultat un (16-19) al primer quart.

Al segon quart la nostra intensitat i el joc col·lectiu desencadenen 10 minuts de superioritat total, anotant 25 punts més arribant a la mitja part amb un marcador favorable de (34-44).

Malgrat tot, la falta de competicions recents es posen en manifest a partir de la mitja part, on comencen a aparèixer els nervis i les presses. Sant Joan Despí es manté ferm, però les nostres males decisions i el poc encert acaben donant com a resultat només 9 punts a favor deixant el partit a decidir-se a l’últim quart a només 2 punts de diferència (51-53).

El partit es manté igualat durant la primera meitat, anotant ambdós conjunts contínuament.  Arran d’un parell de jugades de l’equip local que finalitzen en 2+1 i un triple a falta de 4 minuts pel final ens precipitem i encadenem una sèrie de 4 pèrdues de possessions consecutives en menys de dos minuts. Sant Joan Despí no perdona i remata la trobada amb un (76-64) final.”

Genís Cid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *