CRÒNIQUES 30 D’ABRIL – 1 DE MAIG

CB CABRERA A - SÈNIOR B MASC (50-72)

“Partit vital en la fase de grups on l’equip va demostrar ambició i regularitat durant bona part dels 40 minuts.

Una primera meitat igualada coneixent el rival ens va permetre iniciar un tercer quart molt bo en defensa recuperant pilotes i portant el ritme de partit, per finalitzar un darrer quart mantenint la ventatge jugant una mica diferent.

Felicitar l’equip i amb forces per afrontar el següent a casa contra AESE.”

Àlex Franco

BÀSQUET ALMEDA GROC - CADET B MASC

“Cap de setmana de doble jornada contra l’Almeda. El primer partit va ser dissabte a casa d’Almeda, va ser un partit en el qual des de l’inici no vam estar bé, vam cometre molts errors i no vam entrar en el partit, la qual cosa ens va suposar patir una dura derrota. La part positiva és que al Diumenge teníem l’oportunitat de canviar de xip i ser conscient que podíem treure el partit encara que fos difícil. Aquest cop sí que vam estar intensos i ficats des de l’inici, cosa que ens va permetre poder fer una bona defensa d’inici a fi, fent un joc col·lectiu que ens estava costant fer últimament i acompanyats d’un encert exterior que ens va ajudar a estar motivats i concentrats fins a l’últim segon de partit.”

Didac Herredor

BC Sant Joan Despí A - Infantil A masc (76-64)

“Primer partit per recuperar sensacions després dels mesos de confinament sense competicions. Ens toca jugar a Sant Joan Despí contra un equip on ressalten 3 o 4 jugadors amb alçada molt superior.

Tot i això, les ganes i la motivació acumulades durant els últims mesos es plasmen amb un escalfament de màxima concentració i conseqüentment un primer quart demolidor anotant tres triples de tres llançats durant els primers minuts. L’equip local aconsegueix maquillar el resultat amb les últimes jugades culminant amb un triple als últims segons deixant com a resultat un (16-19) al primer quart.

Al segon quart la nostra intensitat i el joc col·lectiu desencadenen 10 minuts de superioritat total, anotant 25 punts més arribant a la mitja part amb un marcador favorable de (34-44).

Malgrat tot, la falta de competicions recents es posen en manifest a partir de la mitja part, on comencen a aparèixer els nervis i les presses. Sant Joan Despí es manté ferm, però les nostres males decisions i el poc encert acaben donant com a resultat només 9 punts a favor deixant el partit a decidir-se a l’últim quart a només 2 punts de diferència (51-53).

El partit es manté igualat durant la primera meitat, anotant ambdós conjunts contínuament.  Arran d’un parell de jugades de l’equip local que finalitzen en 2+1 i un triple a falta de 4 minuts pel final ens precipitem i encadenem una sèrie de 4 pèrdues de possessions consecutives en menys de dos minuts. Sant Joan Despí no perdona i remata la trobada amb un (76-64) final.”