CRÒNIQUES 29 I 30 DE MAIG

MINI A FEM - SESE B (63-13)

“Partit de tornada a casa contra SESE B.
Després d’haver guanyat amb una àmplia victòria el partit d’anada i veure la situació, vam enfocar la setmana i el partit principalment en treballar compartir la pilota i generar atacs obrint el camp, buscant talls a cistella i situacions d’1c1 fàcils. Intentar així que tots aquells conceptes nous que estem fent als entrenaments es veiessin reflectits al següent cap de setmana.

Podem dir que vam complir l’objectiu proposat, ja que en la majoria d’atacs de les nostres totes les jugadores arribaven a tocar la pilota i en moltes situacions de contraatac sempre hi havia una passada més a la companya que corria sola en lloc de buscar individualment la cistella.

En resum del partit, tot i la victòria amplia, destacaríem la generositat de cada una de les jugadores, on vam poder gaudir del joc en equip i el no egoisme pels propis punts, fet del qual estem molt contentes.

Queden dos partits per acabar la temporada els quals tenim moltes ganes de competir, així que seguirem treballant amb ganes i il·lusió!”

Núria junyent i Berta Martínez

C.E MARISTES RUBÍ - JÚNIOR B FEM (44-69)

“Després d’un resultat molt abultat el partit d’anada a l’equip li va costar sortir amb la competitivitat necessària diumenge a Rubí. Amb minuts en què les rivals van poder sentir-se més còmodes, no vam ser capaces de dominar el ritme fins passats uns quants minuts.

Un bon segon quart (24-40 a la mitja part) i moments de ritme i encert a la segona part ens van permetre tirar endavant el partit amb un avantatge considerable.

Queden dos partits i 3 setmanes d’entrenaments per poder trobar la constància que busquem i que treballem per aconseguir.”