CRÒNIQUES 26 I 27 DE FEBRER

JÚNIOR A FEM - NAYOX CBF LLEIDA (74-72/41-56)

“Cap de setmana intens pel nostre júnior, ja que teníem dos partits contra el mateix equip, que a més a més encaravem amb algunes baixes.
El partit del dissabte va estar molt competit, amb molts alt i baixos, que no es va decidir fins al final. Vam començar el partit amb mt poc encert, però gràcies a que estavem compartint la pilota vam remontar el marcador al acabar el primer quart. Els segon i tercer quart van estar ajustats tota l’estona amb un marcador empatat. Elles van arribar a tenir una avantatge de 7 punts, que durant l’últim quart vam poder reduir, a partir de encadenar unes quantes accions positives seguides, fins acabar el partit guanyant de 2 punts a casa del Lleida.

El partit del diumenge en canvi, va ser molt trebat i vam jugar molt poc encertades, compartint poc la pilota i amb menys intesitat de la necessària. Tot i que vam aconseguir empatar el marcador un parell de vegades durant el partit, no vam aconseguir posar-nos per davant en cap moment i el Lleida, que va venir amb més intensitat i agresivitat que nosaltres, va saber aprofitar-se d’això per acabar aconseguint una vetatge comoda l’últim quart.
Ens queden tres partits per acabar la fase regular i ens toca canviar el xip i treballar més dures, intenses i més juntes.”

Núria Junyent

JÚNIOR B MASC - LA SALLE MANRESA 1 (95-67)

“Els de Sants que iniciaven el partit amb encara 2 baixes en la línia exterior, van sortir al duel amb bona mentalitat i un gran parcial inicial de 9-2, que obligava l’entrenador visitant a demanar el seu primer temps mort. La relaxació després d’aquesta bona posada en escena inicial, va portar als liles als seus pitjors minuts del matí, que acabarien fins i tot perdent el primer quart, amb el resultat de 15-18. La contundent reacció al segon quart i el canvi de xip competitiu després de la mitja part, van portar l’equip a marcar un ritme de joc elevadíssim, amb grans minuts col·lectius i gaudint dels últims vint a una alta intensitat, tot i ja portar una gran diferència en el marcador. Amb aquestes sensacions es va arribar al final de l’enfrontament, que es tancava amb la segona victòria dels locals en aquesta segona fase.”

Isaac Nicolau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *