CRÒNIQUES 23 I 24 D’OCTUBRE

PRE-INFANTIL FEM - CNB VILANOVA - AKO (56 - 22)

“Després d’una derrota ajustada la jornada anterior, encaràvem aquest partit amb les coses clares i sabent què tocava treballar a pista per tal de millorar el nostre joc tant ofensiu com defensiu. Als dos primers quarts, gràcies al fet que totes les jugadores van estar molt actives i intenses, vam aconseguir una certa distància al marcador. Així i tot, una posterior relaxació van fer que cometéssim petits errors en defensa i moltes entrades soles fallades en atac que van servir com a toc d’atenció per saber la importància d’estar concentrades durant els 40 minuts del partit. Les jugadores van seguir treballant i de mica en mica van tornar a sortir les coses tal com s’havien treballat durant la setmana, fet que ens van permetre sentenciar el partit.”

Berta Martínez

SÈNIOR B MASC - ASFE A (69 - 59)

“Des de l’inici del partit, el nostre sènior donava símptomes de voler-se emportar una altre victòria a casa. Amb idees clares de cara a cistella trobant aventatges en el tir aconsegueix obrir una petita escletxa en el marcador. Al segon quart, 4 errors en pèrdues de pilota van permetre que l’equip visitant cap girés el marcador. Tot i així, una ràpida reacció ens va permetre igualar el marcador a la mitja part.
En la represa, un Òscar Tamayo encertat (19punts) va tirar del carro en atac i l’equip es va sentir més sòlid jugant des de la defensa. En el darrer quart l’equip es va consolidar des de la pressió a tota pista i l’encert des del 4,60m.”

Àlex Franco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *