CRÒNIQUES 17 I 18 D’ABRIL

PRE-MINI A MASC - SALLE HORTA (70-20)

“Segon partit de la temporada on estrenavem rival a casa. Partit que va servir per treballar les coses que portem fent durant tot aquest any.

El partit va començar amb un gran parcial a favor dels nostres per 15-2 gràcies a recuperacions de pilota i contraatacs. El segon període va continuar en la mateixa línia on gràcies a l’encert de triple es va concloure amb un 18-0. La resta de quarts van seguir amb la mateixa dinàmica.

Bona feina per part dels jugador que sumen la seva primera victòria gràcies a un molt bon treball. Toca encarar una bona setmana d’entrenaments per disputar la tornada aquest cap de setmana i seguir treballant les coses que ens interessen per poder continur creixent com equip.”

Roc Balsells

PRE-INFANTIL MASC - CB. PRAT (83-37)

“Segon partit de la temporada contra el CB Prat, després de que s’anul·lés el de la setmana passada.

Vam començar el partit erràtics en atac, fallant bastants tirs alliberats i contraatacs fàcils als primers quarts, tot i que des del principi vam imposar un ritme alt en defensa. Més endavant els tirs entraren i hi va haver una millora en l’atac que va fer que acabéssim distanciant-nos en el marcador.

Seguim agafant sensacions i millorant dia a dia, contents per la victòria.”

Adrià González

JÚNIOR B FEM - LESTONNAC (43-54)

“JAC Sants 43 – Lestonnac 54. Partit on hem començat dominant el ritme i imposant la velocitat amb la què volíem jugar, que ens ha portat a agafar un cert avantatge inicial que no hem pogut tancar. A la segona part hem sortit molt per sota del ritme plantejat fins al moment i l’encert rival ha donat la volta al partit i ha aconseguit que nosaltres ens enfonséssim i no trobéssim resposta. A l’últim quart, un parcial 10-0 ens ha permès empatar el partit però en els moments definitius elles han estat capaces de ficar un parell de tirs importants i nosaltres no.

Toca seguir treballant per aconseguir la regularitat que fins ara no hem acabat de trobar però que sabem que estem en el camí.”

Clàudia Nicolau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *