CRÒNIQUES 12 I 13 DE JUNY

JÚNIOR A FEM - DIAGONAL MAR FRONT MARÍTIM NEGRE (48-47)

“Cap de setmana complicat, ja que jugavem contra les primeres classificades que anaven invictes a la lliga i fisicament superiors a nosaltres.

La primera mitja part va estar molt competida, acbant el segon quart amb un resultat d’empat (29-29).

Vam iniciar el tercer quart amb un molt mal encert per part nostra i amb molt problemes per defensar el balanç defensiu, fet que va provocar moltes cistelles fàcils d’elles, arribant així a perdre d’11 punts al finalitzar el quart (3-14).

L’últim quart, però, l’equip va treure caràcter i el voler guanyar. Gràcies al sacrifici i esforç en denfensa, vam poder treure situacions de ventatge que van anar fent reduir la diferència amb el marcador i aconseguir que elles no anotessin, deixant-les amb 4 punts. L’equip no va deixar de creure-hi mai, i a falta de 5 segons per acabar ens vam posar davant del marcador per 1 punt (16-4). Final d’infart on vam acabar amb molt bones sensacions d’equip!

Per últim fer un esment a la nostra jugadora Laura Pena, que es va lesionar dels lligaments creuats del genoll el passat 15 de maig, i l’equip li desitja molts ànims i recolzament per afrontar la recuperació!”

Núria Junyent

JÚNIOR B MASC - COALCI-CB SANT JOSEP A (56-52)

“Aquest dissabte ens ha tocat rebre al Sant Josep A a casa, després de patir una derrota la nit anterior a casa seva (79-55).

Com ja ho va ser l’anada, el partit ha estat molt físic i molt dur, i en algun moment s’ha notat el cansanci tant físic com mental, de jugar aquests dos partits seguits.

El primer quart, i tots en general, s’ha caracteritzat per una dura defensa per part nostra, amb la que hem aconseguit baixar el seu ritme d’atac i tenir el marcador ajustat tot el partit, finalitzant els 10 primers minuts perdent només de 4 (10-14).

Al segon quart hem aconseguit ficar-nos una mica més en atac, millorant els errors, i ens l’hem emportat nosaltres, arribant al descans empatats (24-24) .

El tercer quart ha estat el millor per nosaltres, hem mantingut el nivell ofensiu i defensiu, i gràcies a això hem tornat a guanyar el quart, anant a l’últim per davant en el marcador (40-35).

Finalment, l’últim quart ha estat el més dur, com era d’esperar. Un quart molt ajustat, però en el que hem aconseguit estar sempre per davant, i tot i finalment perdre el quart, ens hem emportat la victòria per 56-52.

En conclusió, ha estat un partit difícil que gràcies a l’esforç dels nostres jugadors hem aconseguir guanyar i gaudir d’una nova victòria en una lliga d’alt nivell.”

Jordi Anglada

PRE-MINI A MASC - CAMPING BIANYA ROSER (62-51)

“Penúltim partit de la temporada on estrenavem rival a casa. Partit que va servir per treballar i pulir les coses que portem fent durant tot aquest any.

El partit va començar amb un gran parcial a favor dels nostres per 12-1 gràcies a recuperacions de pilota. A partir del segon quart el partit va ser molt ajustat tot i tenint una bona avantatge per devant.

Bona feina per part dels jugador que sumen la seva quarta victòria gràcies a un molt bon treball. Toca encarar una bona setmana d’entrenaments per disputar la tornada aquest cap de setmana i seguir treballant les coses que ens interessen per poder continur creixent com equip.”