CRÒNIQUES 10 I 11 D’ABRIL

MINI A FEM - VEDRUNA GRÀCIA (59-9)

Segon partit contra el Vedruna després d’una victòria còmoda al seu camp el cap de setmana passat. El partit estava plantejat amb la idea de treballar totes aquelles coses que havíem fet durant la setmana.

Partit que vam començar dominant des del principi, treballant bé la línia de passe que ens permetia cistelles fàcils. La distància de punts va anar augmentant al llarg dels quarts, fet que ens va permetre guanyar amb una àmplia distància.

Tot i la victòria i la bona feina de les jugadores, va ser un partit còmode, ja que érem més grans físicament que el rival. Tot i això, toca seguir treballant diferents aspectes que no van acabar sortint com havíem treballat, sobretot en defensa.

Però en general molt contentes del partit i amb moltes ganes de tornar a jugar aquest cap de setmana.

Berta Martínez i Núria Junyent

MINI C MASC - SAFA HORTA (74-24)

Primer partit a casa amb victoria davant un competitiu SAFA HORTA, partit especial ja que per una banda ha debutat Guillem i per l’altre hem pogut tornar a sentir el cant de Ole JAC que tantes ganes tenien els minis de cantar-lo.
Ha estat un partit molt divertit i amb dos equips que han competit molt bé, no obstant la balança s’ha decantat cap a nosaltres gràcies als contraatacs i els tirs alliberats després d’entrada.
A seguir aixi!

Víctor Taltavull

Sagrat Cor Diputació - Infantil C masc (37-52)

Segon partit de la temporada, el segon contra Sagrat Cor Diputació, aquesta vegada com a visitants.

El partit va començar amb molt poc ritme, amb els dos equips anotant molt poca punts els primers quarts. Poc a poc, ens vam anar despertant i gràcies sobretot a molt esforç en defensa vam acabar separant-nos al marcador i treure una diferència de fins a 15 punts.

El resultat final del partit va ser de 37 a 52.

Erik Tamayo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *