CB. VIC – SÈNIOR A MASC

CB VIC - SÈNIOR A MASC (73-78)

“Partit a camp del líder, però primer partit que comptàvem amb tots el jugadors. Conscients que un dels punts forts del rival és els inicis de partit, vam sortir molt concentrats i això es va traslladar amb un avantatge favorable en el primer quart (16-22). Al segon quart però, va ser ben diferent, Vic va capgirar la situació arribant amb un 35-29 al descans.

Tot i així, vam ser capaços de superar el nostre pitjor moment del partit, tenint un esperit d’equip. Els locals van contratacar amb una zona, però vam atacar-la bé, igualant així el marcador al final del tercer quart (14-20). Amb l’embranzida del tercer quart, vam arribar als últims minuts per davant del marcador, però Vic va igualar de nou el partit amb dos triples finals, arribant així a la pròrroga.

Els locals van anotar de nou un triple just a l’inici, fet que va posar la por al cos, però de nou, vam poder refer-nos dels moments difícils i remuntar pas a pas, enviant el partit a un segona pròrroga. Un 2+1 i un triple d’inici ens va donar aire, i encara que els nervis eren clars, vam saber jugar el final de partit, acabant amb un 73-78 marcador. Molt contents per la treballadíssima victòria que ens permet seguir confiant amb l’objectiu de salvar la categoria.”

David Molins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *