CB. VIC 1 – JÚNIOR B MASC

CB. VIC 1 - JÚNIOR B MASC (71-416)

“Aquest cap de setmana passat ens va tocar jugar a Vic, era un partit molt important per poder seguir somiant en el primer lloc del grup, però ens vam trobar amb un rival que ens va posar les coses molt difícils.

L’inici del partit no va ser favorable per nosaltres, i en dos minuts ja anàvem 7-0 a favor de l’equip local. Vam aconseguir reaccionar una mica i acostar-nos en el marcador, però les coses no ens van sortir com volíem i no vam saber ajustar´nos a la seva defensa, i vam acabar el primer quart perdent de 10 (17-7).

Al segon quart la intensitat de l’equip local no va abaixar, i a nosaltres seguien sense sortir-nos les coses en atac, no aconseguíem ficar bàsquets i l’equip local va ser superior i no va perdonar els nostres errors. Tot això sumat ens va fer anar al descans amb menys 21 (40-19).

Ja en la segona part les coses van anar una mica millor. Al tercer quart vam millorar bastant i vam reduir la diferència una mica guanyant el quart per 13-18. Però tot i això enfrontàvem l’últim quart per 16 a baix en el marcador.

El darrer quart l’equip rival va reaccionar i no ens va permetre possibilitar la remuntada, tot i els nostres esforços continus. Finalment, l’últim quart també se’l van emportar els locals per 18-9, deixant un marcador final de 71-46.

En definitiva, un mal dia per l’equip en general i un bon equip rival. Ara ens toca seguir treballant i millorar els errors vists durant el partit.”