CADET A MASC – CB CORNELLÀ

CADET A MASC - CB CORNELLÀ (44-66)

“Debut del Cadet ‘05 Preferent a Bordeta després d’estar tot l’any sense competir. A l’inici sortim amb moltes ganes però desubicats i amb molts nervis, mostrant-se el Cornellà amb més solidesa i rodatge.  

El primer quart va estar caracteritzat per les males defenses del conjunt lila, permitent moltes penetracions i provocant molts tirs lliures entrant a bonus al minut cinc. Els santsencs van intentar parar aquesta situació durant el segon quart col·locant una defensa més tancada, però el CB Cornellà se’n va saber sortir aprofitant situacions alliberades i amb un bon rebot ofensiu. 

Aquesta primera part molt marcada per una gran falta d’encert dels locals i una sortida poc seriosa.

Durant el tercer període hi ha un canvi de dinàmica, on sabem pujar la intensitat i reaccionar gràcies a la defensa tota la pista que ens permet reduir l’encert dels rivals i guanyar el període. L’últim quart comencem a molt bon ritme castigant el conjunt blau i trencant la barrera dels deu punts a falta de cinc minuts, tot i això els de Cornellà saben reaccionar i gràcies a la seva pressió tota la pista ens fan un parcial per acabar de trencar el partit.

Tot i la derrota, cal seguir treballant i preparar les següents jornades tenint com a punt de partida l’actuació que vam donar a la segona meitat del partit.

Som EQUIP, som JAC!”

Mar Amorós i Xavier Sancho-Tello

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *