BARÇA A – CADET A MASC

BARÇA A - CADET A MASC(103-32)

“Segon Partit pel Cadet A, ara com a visitants toca el partit més complicat de la competició, contra el Barça a la ciutat espoetiva Joan Gamper, equip dirigit per l’ex-entrenador del Jac, Ramón Reigada.

Al primer quart el conjunt blaugrana planteja una pressió a tota pista, que mantindran durant tot el partit. Els liles aconsegueixen sortir-se prou bé, però la falta d’encert a situacions alliberades i la facilitat de córrer dels rivals marcaran un gran parcial pels de Sant Joan Despí.
Durant el segon quart el Jac regala moltes segones oportunitats als rivals, això sumat a la pressa per voler recuperar sensacions de cara a cistella farà que caiguem a la trampa i perdem moltes pilotes seguides abans de passar mitja pista.

Primera part on tot i una gran diferencia al marcador els Santsencs no es desanimen i mostren les seves ganes de competir.

Seguint la dinàmica del partit anterior aconseguim fer una bona sortida al tercer quart, millorant la defensa i la sortida de pressió, això ens permet millorar l’encert de cara a cistella aconseguint fer els mateixos punts que en tota la primera part.
Durant l’últim període aconseguim ajuntar una millora al rebot amb moltes pèrdues del conjunt blaugrana que permeten al Jac deixar el resultat d’aquest quart com el més ajustat del partit.

El resultat final que lluny de desanimar als de Sants els deixa amb moltes ganes de preparar el següent partit.

Som EQUIP! Som JAC!”

Xavier Sancho-Tello

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.